h1

Om kurset

HVORFOR TA  KURSET?

Måten man bruker internett på er for tiden i dramatisk endring. “Web 2.0” er et begrep som mange har hørt om, men ikke helt forstår. Brukergenerert innhold, nettsamfunn og mash-ups er i ferd med å forandre landskapet på web, og vi som bruker nettet må tilpasse oss.

Web. 2.0,  blogging, Twitter, Facebook, sosiale nettverk og IP-telefoni er altså nye begreper som er på vei inn i det norske språket. Men hva er dette, og hvordan påvirker det hverdagen vår? Hvor finner vi de gode eksemplene, og hvordan kommer vi i gang med å bruke de nye verktøyene?  Delta på «En smak av web» og få svar på disse spørsmålene!

Det er bibliotekene i Østfold som tilbyr kurset. Kurset er utviklet av Østfold fylkesbibliotek, i samarbeid med østfoldbibliotekene. og Yarra Plenty Regional Library, Australia. Kurset bygger på 23 Things fra USA.

Hvordan tar jeg kurset?
Kurset tar du selv i ro og mak ved egen pc. Hvis du ønsker å se på tidligere deltakers blogger og kommentarer, finner du dem her i høyremargen.

9 kommentarer

 1. det er veldig viktig å ha slike kurs som er viktig for folk,på mange måter.


 2. I gang med kurset, opprettet gmail og kikket litt rundt


 3. Har nå lest og testet ut alle «brev, fra Ting 1: tom Ting 12: Jeg føler meg ganske godt orientert om mulighetene, men har bevist unngått og lage min egen profil på flere av sidene, da jeg allerede har noen, som skjelden blir benyttet. (Kanskje jeg kommer til og benytte min nyopprettede Blogg.) Om behovet skulle bli, vet jeg nå hvordan jeg skal gå frem for å koble meg opp.Jeg vil fremmover fortsatt repetere Ting(ene)for og sikre at jeg ikke har oversett viktige elementer. En foreløpig takk fra meg.


 4. Hei!

  så fint at du er ferdig med kurset!

  En av forutsetningene for å være med på trekningen av speilreflekskameraet, er at du bruker bloggen DIN til å kommenter hver ting du har lært. Hvis du vil være med på trekningen, må du gjøre dette.


 5. Nå er oppdraget fullført. Jeg har lært masse. Tusen takk:)


 6. Takk for «En smak av web 2.0»!

  Etter min vurdering har jeg nå fullført kurset. Det meste er dokumentert på bloggen min. Mer finnes på en annen blogg for eierforeningen Viking City i Tyrkia pluss diverse spor i form av ny adferd i daglig bruk. Jeg føler jeg har lært mye gjennom den veiledning kurset har gitt. En spennende kursform i seg selv og dermed enda en nyttig erfaring.

  Mange takk for systematisk arbeid og grei oppfølging. Praksis blir opp til meg selv.

  Vh
  Terje


 7. Først må jeg takke for En smak av web 2. Jeg mener at jeg med dette er ferdig med kurset.Jeg har kommentert alle 12 punkter,enten på selve bloggen eller på kommentarer. Jeg har lært mange nyttige ting her. Fint om det kunne komme fler slike «smaker» Jeg driver selv å underviser eldre på Frivillighetssentralen her i Moss. derfor har jeg dobbelt nytte av En smak av web 2. Jeg kommer til å bruke deler av den når jeg underviser. Til slutt enda en takk for et særdeles nyttig tilbud.


 8. Takk for et flott tilbud!

  Jeg har nå endelig gått igjennom hele kurset, jeg har brukt lang tid. Jeg har læart en masse nytt og noe av det kommer jeg til å bruke mye.

  Jeg synes det er veldig fint at fylkesbiblioteket kan tilby slike kurs for oss som ikke har andre anledninger til å lære slikt.

  Liselotte


 9. Jeg anser nå kurset som fullført, håper det går grei forhold til fristen. Jeg har lært en hel masse!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: